Kategorier:
Skanska

Lärare i spanska Skanskagymnasiet - Växjö

Skanskagymnasiet
Skanska Sverige AB
Ort: Växjö, 1 plats
Yrke: Lärare i spanska

Skanskagymnasiet grundades 2009 och ägs av Skanska Sverige AB. På Skanskagymnasiet erbjuder vi Teknikprogrammet med inriktningen Samhällsbyggande och miljö. Från och med hösten 2011 erbjuds även ett fjärde år på Teknikprogrammet. Skanskagymnasiet har sedan starten bedrivit ett framgångsrikt fjärde tekniskt år. Bland annat för den höga kvaliteten och den nära kopplingen till arbetslivet och Skanska. Detta är något vi eftersträvar att fortsätta med.

 

På Skanskagymnasiet ser vi goda relationer mellan elever och lärare som en grundläggande förutsättning för gynnsamma lärprocesser, en god kunskapsutveckling och för att varje elev skall kunna utveckla sin förmåga till självständigt tänkande och ökat ansvarstagande. Med eleven i fokus kopplar vi samman näringslivets krav på kunskap och arbetssätt samtidigt som vi förbereder våra elever för fortsatta studier.


Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare i moderna språk spanska som kommer att undervisa en mindre grupp elever i Spanska3, som individuellt val, måndagar 8.00-9.30. Vi eftersträvar en verklighetsförankrad undervisning och vi vill ligga i framkant då det gäller pedagogik och utveckling.


Kvalifikationer

Du är behörig gymnasielärare i spanska eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna driva undervisningen ur pedagogiskt perspektiv och möta eleverna i deras behov. För att behålla hög kvalitet söker vi en medarbetare med stort engagemang i arbetet med ungdomar. Du är en lyssnande och social person som har lätt för att samarbeta och föra arbetet framåt.

Anställningsform: visstidsanställning som kan förnyas varje läsår
Omfattning: ca. 3 h/vecka
Tillträde: augusti 2020
Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Välkommen med din ansökan, personligt brev och meritförteckning.
Betyg och intyg lämnas vid en eventuell intervju.
Sista ansökningsdag: 2020-04-17
Rekryteringen sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Gabriela Rieger, Rektor/Skolchef
Tel: 010-449 37 08
gabriela.rieger@skanska.se

Fackliga upplysningar:
Sandra Lagerstedt
Tel: 076-7803212

 

Additional Information

  • Location: Växjö, Kronoberg, Sweden
  • Schedule: Deltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 april . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Pedagogik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Lärare i spanska Skanskagymnasiet - Växjö