Kategorier:
Skanska

Mark- och anläggningsarbetare Väg och anläggning Dalarna

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Sörmland, Bergslagen och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 1 miljard 2020 och ha ca 250 medarbetare.

 

Vi söker nu nya medarbetare till vår verksamhet i Dalarna.

 

Vi söker nu en mark- och anläggningsarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning och vi ser gärna att du har erfarenhet av just rörläggning.

Just nu utför vi bl a en överföringsledning mellan Falun och Grycksbo där vi är i behov av yrkesarbetare med VA-kompetens.

 

Du är trygg i din yrkesroll och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på ett så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta i geografin Falun, Borlänge.

 

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna

 

Vi ser gärna att du har yrkesbevis inom området. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i lag och bidrar också till en god stämning. Du ser möjligheter istället för hinder. Som person är du självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

Ansök senast 19 april

 

för att bli en del av Sveriges största byggföretag genom att registrera cv och personligt brev via länken. Har du frågor kring tjänsten så kontakta Produktionschef Anders Hedman på 010-448 91 10 eller Distriktschef Petter Hedin 010-448 76 31

 

Ansök redan idag eller senast den 19 april 2020 genom att registrera din ansökan på www.skanska.se.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Borlänge, Dalarna, Sweden
  • Additional Locations: Falun, Dalarna, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 april . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare Väg och anläggning Dalarna