Kategorier:
Skanska

Produktionschef Asfalt Entreprenad - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

På Region Asfalt och Bergmaterial Öst är vi ca 200 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.

Strukturerad produktionschef med fokus på engagemang och ledarskap
Som produktionschef ansvarar du för att planera, leda och styra vår verksamhet. Du har ekonomiskt ansvar för projekten, vilket innebär budgetering, prognos och uppföljning. Arbetsmiljö- och kvalitetsarbete ingår också i din roll. Du kommer att ha kundansvar och kontakt med såväl interna som externa aktörer.

Du har arbetsledare till hjälp i din geografi och tillsammans leder ni ett team med egna anställda och underentreprenörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

 • Ansvara för affären i sin helhet
 • Att leda planeringen av enheter med fokus på hög produktivitet
 • Att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer
 • Ekonomistyrning.

Du kommer rapportera till projektchef och utgå från något av Skanskas kontor i Stockholm.

Du är en naturlig ledare!
Den vi letar efter till rollen som produktionschef har flerårig erfarenhet av entreprenadverksamhet och är van att leda personal i daglig produktion. Du är en lugn person med ett naturligt och tydligt ledarskap samt god prioriteringsförmåga.

Genom ditt sätt att vara är du en förebild för dina medarbetare och du har lätt för att engagera och få med dig andra. Du är driven och beslutsam samt har ett genuint intresse för affären, kvalitet och säkerhet.

Du har också:

 • Några års erfarenhet i ledande roll från asfalt-, entreprenad- eller anläggningsbranschen
 • Goda IT-kunskaper och systemförståelse, erfarenhet av Office-programmen, samt affärs och planeringsverktyg som t.ex. C7
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort.

Vi behöver din ansökan senast 31 augusti!


Men vänta inte, ansök redan i dag med ditt CV och personliga brev.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Steve Tingström på 010-449 23 54.

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

 • Location: Stockholm, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Asfalt Entreprenad - Stockholm