Kategorier:
Skanska

Projektchef Hus Väst -Skövde

Skanska satsar vidare i Skövde och söker nu efter ytterligare en projektchef till vårt team.

Vill du vara en del i ett stort och välkänt företag och bidra till den lokala utvecklingen av affärer och organisation? Vi söker dig som har en tidigare ledande befattning från byggbranschen som gillar att jobba proaktivt med marknaden. Har du dessutom tidigare erfarenhet av anbud, produktion och projektledning? Då kan det vara dig vi letar efter!

Om tjänsten
I rollen som projektchef kommer du att ha varierande dagliga uppgifter. Bland annat kommer du att leda och ansvara för projekt från anbud till överlämnande samt under garantitiden. Du ansvarar för att projekt utförs på ett kvalitativt, affärsmässigt, miljömässigt och ekonomiskt sätt.

För att lyckas som projektchef så behöver du ha stort fokus på kund och marknadsarbete. Du har således en fallenhet att arbeta med såväl nya som etablerade kunder och du har även ett stort upparbetat nätverk i Skövde. Din höga sociala kompetens är viktig i rollen då det förekommer olika typer av samhälleliga sammanträden i kommunen där du kommer närvara.

Den vi söker
Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, prestigelös och lyhörd. För att lyckas med arbetet krävs det att du är lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba. I övrigt behöver du ha en utbildning inom samhällsbyggnad, byggteknik och entreprenadjuridik och erfarenhet av produktion, kalkyl, marknadsarbete och projektledning.

Vad kan Skanska erbjuda dig?
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Ansök senast 31 augusti!
Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Thorsén, Distriktschef, Hus Väst: 010 448 65 82 eller peter.thorsen@skanska.se. Vi är begränsat nåbara under vecka 28-32 pga semester.

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Skövde, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Väst -Skövde