Kategorier:
Skanska

Redovisningsekonom Fastighetsredovisning - Stockholm

Skanska Sveriges Ekonomiavdelning ansvarar för att kvalitetssäkra och konsolidera den legala redovisningen och rapporteringen till Skanska AB och ledningen. Vi har kunskap, kan utbilda och ge instruktioner inom skatt och redovisning samt arbetar för enhetlighet inom BU Sweden. Vår vision är ”En Ekonomifunktion i världsklass”. På ekonomi-avdelningen är vi cirka 60 medarbetare och totalt inom ekonomifunktionen inom Skanska Sverige AB är vi mer än 200 medarbetare.

Här får du chansen att utvecklas inom redovisning!

Nu söker vi dig som vill arbeta med fastighetsredovisning. Du kommer att ansvara för ett antal enklare bolag och arbeta med såväl löpande redovisning som uppföljning för att säkerställa en korrekt legal redovisning. Vi söker dig som tycker om att ta ansvar, har förmåga att prioritera ditt arbete och vill utvecklas inom redovisning.

En del av dina arbetsuppgifter är:

• Löpande redovisning
• Kvartals- och årsbokslut
• Skatte- och momsdeklarationer
• Upprätta enklare årsredovisningar
• Behjälplig i årsredovisningsprocessen
• Hantera och administrera uppstart av bolag
• Administration av behörigheter
• Stöd till övriga medarbetare inom gruppen

Du ingår i gruppen Fastighetsredovisning. Vi arbetar inom Skanska Sveriges kommersiella fastighets- och bostadsutveckling. Gruppen är en del av Skanska Sveriges ekonomiavdelning och består av totalt 15 personer. Vi arbetar processorienterat och i team så du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor. Inom gruppen finns möjlighet att utvecklas från redovisningsekonom till redovisningsansvarig.

Med din noggrannhet och uthållighet skapar vi resultat

Du har en högskoleexamen inom företagsekonomi. Vi tror att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom redovisning där du självständigt har arbetat med avstämningar och enklare bokslut. För oss är det viktigt att leverera med kvalitet och vi värdesätter din noggrannhet och din förmåga att tänka kritiskt. Du kommer att ha många kontaktpunkter i bolaget därför uppskattar vi även din förmåga att samarbeta. Naturligtvis hanterar du MS Excel väl.

Vi vill lära känna dig

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev senast den 15 april. Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande redovisningschef Helena ben Salem på 010- 449 28 63

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Redovisningsekonom Fastighetsredovisning - Stockholm