Kategorier:
Skanska

Sprängare Losshållning - Mellansverige

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Losshållningsverksamheten, som ingår i verksamheten Asfalt och Bergmaterial, har som huvudsaklig uppgift att förbereda, borra och spränga loss berg, oftast i bergtäkter, men även på andra projekt där berg förekommer, såsom i diverse entreprenadjobb. Bergmaterialet krossas därefter och används inom anläggnings- och infrastrukturprojekt samt som material i asfalt- och betongtillverkning.

Till vår Losshållningsverksamhet i område Öst och Norr söker vi nu
Engagerad och lösningsorienterad sprängare
Din primära uppgift är laddning och sprängning av berg samt tillhörande administrativa uppgifter som utförs i dator eller via läsplatta.

Du kommer ingå i ett engagerat team tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och professionella medarbetare inom losshållning. Tillsammans skapar ni nya och goda förutsättningar för vår verksamhet i Öst och Norr.  

Andra arbetsuppgifter är bland annat:

  • Planera och förbereda inför sprängning
  • Uppföljning efter sprängning
  • Inmätning av salvor
  • Arbete med förbättringar av verksamheten.

Placeringsort är någonstans inom det geografiska arbetsområdet Öst och Norr, exempelvis Stockholm, Västerås, Örebro, Gävle, Borlänge, etc. Resor inom detta område är en del av din vardag, men även resor utanför det huvudsakliga arbetsområdet förekommer.

Du är ansvarstagande, positiv och noggrann
Den vi söker till denna roll har tidigare erfarenhet från entreprenadverksamhet samt från sprängning i bergtäkt. Du har svenskt sprängkort och är en person med hög riskmedvetenhet.

Du är positiv till din läggning, har lätt för att se möjligheter och lösningar samt har ofta idéer om hur arbetet kan göras bättre, säkrare och effektivare. Att ta ansvar och att vara noggrann är självklart för dig i ditt arbete och du har ett driv som gör att du får saker ur händerna. Du är en självklar del av en grupp där du bidrar till god och positiv stämning.

B-körkort är krav, då resor ofta förekommer i arbetet. ADR-kort samt erfarenhet av bergborrning är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret kan bli aktuellt inför en anställning.

Ansök senast 10 augusti - eller varför inte redan i dag!
Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Stefan Rydelius på 010-448 65 77 eller projektchef Johan Eliasson på 010-448 60 47.

Välkommen till Skanska! 
 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Additional Locations: Västmanland, Sweden; Dalarna, Sweden; Eskilstuna, Södermanland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sprängare Losshållning - Mellansverige